Repair Café Velp een week eerder in december

Foto: Buurthuis De Poort

VELP – Repair Café Velp in Buurthuis de Poort is deze maand een week eerder dan normaal. Gezien de meeste mensen het druk hebben met de voorbereidingen voor de feestdagen, vervroegen zij in de decembermaand het Repair Café naar zaterdag 16 december. Noteer dit dus goed in uw agenda!

De afgelopen keren hebben ze samen met de ANWB de Lichtbrigade gedraaid. Dit was een groot succes. Er zijn 25 mensen geholpen met de fietsverlichting of andere defecten aan de fiets. Natuurlijk kunt u ook deze maand gewoon komen met de fiets om uw verlichting op orde te brengen of eventuele andere zaken te laten repareren.

Deze maand willen ze u natuurlijk ook graag helpen bij een ander soort verlichting, de kerstlampjes! Doet uw verlichting het niet goed, of zit uw snoer zodanig in de knoop dat het u zelf niet lukt goed te krijgen, de vrijwilligers helpen u er graag mee.

De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Het Repair Café is open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp, Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen