Lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom op 29 december. Starttijden zijn om 18.30 en 19.00 uur voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en 19.30 uur voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn € 6,00 voor kinderen van OERRR en voor leden. Kinderen en begeleiders die geen lid zijn betalen € 9,00. Aanmelden doe je online via www.natuurmonumenten.nl.

Sprookjesachtige wandeling door het donkere bos met lampion

Tijdens de tocht worden drie verhalen verteld. Na afloop is er warme chocolademelk of alcoholvrije glühwein bij de vuurkorf. De wandeltocht is ongeveer 3 km. Deze avondactiviteit is een coproductie met verhalenvertellers van de Vertelacademie.

Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Wil je er zelf één maken kijk dan even op Pinterest. Een lampion lenen kan ook. Als je een lampion wilt lenen geef dit dan met een mail door aan boswachter Tonnis Boersma, [email protected].

Het donkere bos verkennen

Wat hoor je als je stil bent? Hoor je de uilen roepen? En zie je ook nachtdieren in het donker? Ontdek ze samen met de boswachter van Natuurmonumenten. Onderweg hoor je mooie verhalen over de dieren die leven in de bossen van Veluwezoom. Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Informatie hierover is te vinden op de website.

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

Praktische info

  • Voor wie: Gezinnen met kinderen in 2 leeftijdsgroepen
  • Aanmelden: Ticket via: www.natuurmonumenten.nl
  • Waar: Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden, Heuvenseweg 5a
  • Datum: Op vrijdag 29 december
  • Tijdstip: Starttijden: 18.30, 19.00 en 19.30 uur
  • Advies: Trek warme kleding en stevige schoenen aan
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen