Vacature bij Attent Zorg behandeling Arnhem

Foto: Attent Zorg behandeling

VACATURE – Attent Zorg behandeling, Locatie: Regina Pacis, afdeling Klarenbeek Arnhem is op zoek naar een medewerker dagbesteding gerontopsychiatrie, Ingangsdatum: in overleg, Aantal uren: bespreekbaar

De werkomgeving

Afdeling Klarenbeek is een gerontopsychiatrische afdeling in locatie Regina Pacis. Er wonen 41 cliënten. De cliënten hebben op grond van hun psychiatrische problematiek structuur nodig. Een dagbestedingsprogramma is voor deze cliënten erg belangrijk. De afdeling is in ontwikkeling waarbij rehabilitatie steeds belangrijker wordt.

De functie, als medewerker dagbesteding:

  • Draag je zorg voor een zinvolle individuele of groepsgerichte dagbesteding voor de cliënten
  • Streef je naar het optimaliseren van het gewone dagelijkse leven
  • Zorg je voor een gestructureerde dagindeling
  • En coach je o.a. vrijwilligers op ontspanning- en ontwikkelingsactiviteiten

Functie-eisen en persoonskenmerken:

  1. Zij zoeken een kandidaat die die in het bezit is van het diploma MMZ opleidingsniveau 4 of SP met aantoonbare ervaring in het organiseren en begeleiden van dagbesteding voor ouderen
  2. Ervaring heeft met de zorg en met de doelgroepen gerontopsychiatrie (is een must)
  3. Ervaring heeft met rehabilitatie (is een pré)
  4. Flexibel, initiatiefrijk en creatief is
  5. Ervaring heeft met groepsgericht werken en in staat is om cliënten en collega’s te stimuleren, motiveren en ondersteunen op de hoogte is van de visie van de organisatie en deze ook in de praktijk kan brengen beschikt over goede contactuele eigenschappen en over een grote mate van zelfstandigheid. Gastvrij, Respectvol, Integer en Professioneel (GRIP) is.

Het aanbod:

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar met de intentie dit om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur wordt in overleg bepaald. De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT.
Praktische informatie: Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rianne Westerhof, telefoonnummer 06-14329745.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid geven zij bij de invulling van de vacature voorrang aan interne kandidaten.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 29 januari 2018.

Heb je belangstelling voor de functie, reageer dan vóór 22 januari 2018 via deze button door het sollicitatieformulier in te vullen en je motivatiebrief en curriculum vitae toe te voegen.

Zie ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen