Speciale actiemenu’s bij Restaurant De Peerdestal in Ellecom, 9 weken lang!

Foto: Restaurant De Peerdestal

ELLECOM – Bij Restaurant De Peerdestal is het vanaf 22 januari weer culinair genieten! 9 weken lang serveren zij speciale 4-gangen actiemenu’s en geeft ze voor de helft van de prijs heerlijke menu’s weg!

Dat betekent 50% korting, vier actiemenu’s voor de prijs van twee! In plaats van € 42,50 betaalt u slechts € 21,25 voor dit feestelijke 4-gangenmenu.

Ieder menu begint met een feestelijke parade van voorgerechtjes, een keur van gerechtjes van zowel vis als vlees, heerlijk om samen te delen. Verder bestaan de actiemenu’s iedere week, 9 weken lang, uit een soep, hoofdgerecht en dessert, gevarieerd en is iedere week een ander culinair hoogstandje.

De actie geldt voor minimaal 3 tot 8 personen, van maandag t/m vrijdag. Het zijn vaststaande menu`s, aanpassingen zijn niet mogelijk en de actie is enkel op reservering geldig, onder vermelding van PSTL-actie.

Meer weten? Bel met Restaurant De Peerdestal via 0313-415758 en reserveer! Of doe dit online onder vermelding van “PSTL-actie” via https://www.depeerdestal.nl/online-reserveren.

Kijk voor meer informatie en de menusamenstelling op: https://www.depeerdestal.nl/pstl-actie

Speciale 4-gangen actiemenu’s

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen