Gezelligheid kent geen tijd bij de pronkzitting van Cv. De Narrenkap in Velp

VELP – Carnavalsvereniging  De Narrenkap hield zaterdag 27 januari haar pronkzitting in een bomvolle feestburcht aan De Beemd te Velp.

Dit deden zij samen met de bevriende carnavalsvereniging Budericher Hainzelmanchen uit Duitsland.

De Narrenkap had weer een mooi programma samengesteld voor deze pronkzitting, nadat President Johan Hagen iedereen van harte welkom had geheten kwamen met een klatsmars Prins Carl met zijn gevolg het podium op en werd het Prinsenlied gezongen.

Nadat ook Prins Carl iedereen een gezellige avond had toegewenst, werd de avond geopend met een optreden van de Narrengarde gevolgd door enkele plichtplegingen en kregen de Duitse carnavalsvereniging Budericher Hainzelmanchen een oorkonde uitgereikt voor hun komst.

Natuurlijk waren er weer verschillende sketches, waaronder synchroonzwemmen, vreemde vogels in blacklight, Nelis uut Duuve de Misterygroup en een optreden van de Duitse Dansgarde.

Hierna betrad nog iedereen het podium voor het finalelied, waarna een optreden volgde van zanger Joey Hartkamp die de zaal gelijk op zijn kop zette en er volop gedanst en polonaise werd gelopen. Eric Bongers zorgde later op de avond voor muziek wat nog door ging tot in de late uurtjes. Het was weer een zeer geslaagde avond.

Kijk voor meer informatie op: https://www.cvdenarrenkap.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen