Muzikale presentatie ‘Hoe zit het eigenlijk’?

Foto: De Serre Rozendaal

ROZENDAAL – Betty Suurenbroek geeft een levendige lezing over het samenspel in het menselijk lichaam met muziek door Gerda Reijnders

In deze presentatie vertelt Betty hoe we aan onze kennis van het menselijk lichaam komen, hoe het werkt en hoe alles samenwerkt. Wat er soms mis gaat en hoe het lichaam zich weer kan herstellen.

Bij de keuze van de muziek, heeft Gerda zich laten inspireren door de inhoud van de lezing. Samen zorgen ze voor een levendige bijeenkomst. Zo komt u meer te weten over de bouw en werking van het bewegingsapparaat (het stelsel van botten, gewrichten en spieren). U ontvangt na afloop tips over zitten en bewegen.

Betty Suurenbroek is fysio-manueeltherapeut en heeft jarenlang haar eigen praktijk gehad in Velp. In haar werk heeft ze mensen met klachten van het bewegingsapparaat behandeld. Hoe het menselijk lichaam in elkaar zit qua beweeglijkheid heeft haar interesse. Evenals, in samenwerking met de cliënt, het uitpuzzelen van de herstelmogelijkheden.

Gerda Reijnders is beeldend kunstenaar en ze speelt trekharmonica. Ze speelt solo, en ook samen met een gitarist of trompettist. Met gitarist Joost Kemmink speelde ze bij ‘Muziek bij de buren’ in Velp. Tijdens deze lezing zorgt Gerda voor een aangename interactie met het publiek.

Zoals elke woensdag is de Serre, Kerklaan 15 in Rozendaal, geopend tussen 10.00 en 12.30 uur voor ontmoeting en koffie. Deze muzikale presentatie begint op 14 februari om half 11. Toegang vrij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen