Alsnog kwijtschelding voor 104 bewoners gemeentelijke belastingen Rheden

Foto: Gemeentelijke Belastingen

GEMEENTE RHEDEN – 104 inwoners van de gemeente Rheden krijgen alsnog (gedeeltelijke) vrijstelling van de gemeentelijke belastingen. Zij krijgen deze week nog een brief hierover.

Eind januari hebben 104 inwoners van de gemeente Rheden een brief ontvangen waarin stond dat zij niet in aanmerking komen voor automatische (gedeeltelijke) kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen 2018. Eerder kwamen deze inwoners wel in aanmerking voor kwijtschelding.

De gemeente Rheden werkt samen met De Connectie

De Connectie is een bedrijfsvoeringsorganisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Sinds 1 juli 2017 heeft de gemeente Rheden de gemeentelijke belastingen en kwijtscheldingen ondergebracht bij De Connectie.

Ruimhartiger toekenning

Eind januari heeft De Connectie getoetst of inwoners in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) kwijtschelding. Dit is op dezelfde wijze gebeurd voor de 3 gemeenten. De gemeente Rheden heeft een ruimhartiger toekenning waardoor 104 inwoners toch recht kunnen hebben op (gedeeltelijke) kwijtschelding.

Excuses

Deze inwoners ontvangen deze week een brief over de toekenning voor (gedeeltelijke) kwijtschelding en excuses namens de gemeente Rheden en De Connectie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen