Zuivelhoeve Dieren bestaat 1 jaar!

Foto: Zuivelhoeve Dieren

DIEREN – Weet je nog? 1 jaar geleden.. de winkel was nog leeg en moest nog afgebouwd worden.. Iedereen binnen Dieren vroeg zich af hoe het eruit zou komen te zien.. ohh.. wat was iedereen nieuwsgierig!

Feest!

En toen werd het 8 maart 2017 en opende Zuivelhoeve Dieren, een dag eerder dan verwacht, haar deuren voor het publiek. Wat een feest met heel veel gezellige mensen die duidelijk lieten merken dat ze superblij waren met de komst van Zuivelhoeve naar Dieren!

Marcel & Marijke

Compliment op compliment, dat deed iedereen die zo hard gewerkt had heel goed! Het jaar vorderde en in mei ging de leiding van Zuivelhoeve Dieren over van het opstart-team Zuivelhoeve naar een eigen ondernemer. Marcel van der Zwaan nam, samen met zijn vriendin Marijke, de winkel over en zwaait sindsdien de scepter in deze oh, zo gezellige en lekkere winkel!

Zuivelhoeve Dieren bestaat 1 jaar!

Onmeunig lekkere kaas

Met een vast team wordt er altijd hard gewerkt om alles zo vers mogelijk in de winkel te hebben en iedereen te laten proeven en te profiteren van leuke aanbiedingen! Naast de onmeunig lekkere kaas en zuivel kunt u natuurlijk ook terecht voor diverse soorten worst, waaronder de speciale Twentse metworst, diverse soorten oliƫn, olijven, tapas, noten die dagelijks vers gebrand worden en heerlijke chocolade.

Cadeaupakketten

Zuivelhoeve Dieren bestaat 1 jaar!Veel mensen kennen de Zuivelhoeve inmiddels ook van de superleuke cadeaupakketten waar menigeen inmiddels al mee verblijd is en de specifieke streekproducten zoals de biertjes van Brouwerij Romondt en de wijnen van Domein Hof te Dieren. Ook maken zij voor u een heerlijke kaasplank naar keuze!

Trakteren

Het team van Zuivelhoeve Dieren is dan ook supertrots dat zij binnenkort hun 1 jarig bestaan mogen vieren! en.. dat laten zij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Want, wie jarig is trakteert! En dat gaan zij zeker doen.

Feestweek!

In het feestweek die officieel start op 3 maart zult u verrast worden met allerlei mooie en vooral lekkere aanbiedingen. Zo is er de feestelijke 10VOOR10-actie! Een tas vol 10 heerlijke producten voor een klein prijsje! Houd uw brievenbus in de gaten voor de folder!

Het Dierens Pondje

Daarnaast introduceren zij een bijzonder nieuw Dierens kaasje! Het Dierens Pondje! Een pondje heerlijk eerlijke Hollandse kaas. In overleg met Roland Jansen van de veerpont Dieren-Olburgen hebben zij een prachtig etiket ontworpen waardoor dit een kaasje wordt dat absoluut bij Dieren hoort!

Natuurlijk zijn er in de Feestweek nog veel meer aanbiedingen. Zuivelhoeve Dieren verwijst hiervoor graag naar haar Facebookpagina, https://www.facebook.com/zuivelhoevedieren/

Mis het niet!

Kortom.. het 1 jarig bestaan van Zuivelhoeve Dieren zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan! En dat gaan zij vieren.. samen met u! Houd dus oren en ogen open en uw brievenbus in de gaten! Zo mist u geen enkele feestelijke aanbieding!

Namens Zuivelhoeve Dieren.. hartelijk dank voor uw vertrouwen en heel graag tot ziens tijdens de feestweek!!

Zuivelhoeve Dieren bestaat 1 jaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen