Informatieavond Aeres MBO Velp voor late beslissers

Foto: Aeres MBO Velp

VELP – Zoek jij nog een groene en creatieve opleiding? Dan ben je bij Aeres MBO Velp aan het goede adres. Aeres MBO Velp heeft nog plaats voor jou!

De organisatie geeft graag antwoord op al je vragen op haar informatieavond op donderdag 22 maart van 17.00 – 20.00 uur.

Groene en creatieve MBO opleidingen

In de bosrijke omgeving van de school in Velp-noord biedt het Aeres MBO Velp opleidingen aan in de vakrichtingen; Styling & Design, Bloemsierkunst, Hovenier/Groene ruimte, Dierverzorging en Teelt. Je krijgt je informatie uit de eerste hand. De studenten presenteren hun eigen opleiding en natuurlijk kun je ook de docenten alles vragen.

Bloem en Groen cursussen voor volwassenen

In samenwerking met Aeres MBO Velp biedt het Aeres Training Centre Velp diverse opleidingen aan in Groen en Bloem.

Hebt u belangstelling voor bijvoorbeeld DFA, dan is het fijn om te weten dat u geen voorkennis van de bloemopleiding nodig heeft. Het is handig om een stageadres te hebben maar is niet verplicht. Het diploma aan het einde van de opleiding geeft de kwalificatie ‘vakbekwaam Bloembinder”. Gaat u belangstelling uit naar cursussen in het groen dan kunt u kiezen uit o.a. basisopleiding Groene ruimte, gewasbescherming en bosmaaien.

Aeres Velp: Ambitieus in vmbo en mbo

Aeres Velp is een ambitieuze school voor vmbo en mbo. Vmbo leerlingen kunnen zich in een veilige leeromgeving sterk ontwikkelen. Mbo’ers professionaliseren zich in groene en creatieve vakrichtingen. In augustus 2017 is de naam Groenhorst Velp veranderd in: Aeres VMBO Velp, Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp.

Voor meer informatie http://www.aeresmbo-velp.nl en op haar facebook staan er veel foto’s over verschillende activiteiten. https://www.facebook.com/aeres.velp
Graag tot donderdag 22 maart!

Informatieavond Aeres MBO Velp

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen