Kroeseboomdag van en voor inwoners van Rheden

Foto: Kroeseboomdag

RHEDEN – Gezelligheid op de Kroeseboomdag: een rommelmarkt, activiteiten, lekker eten en elkaar ontmoeten.

Vrijdag 6 april, van 17:00 tot 20:00 uur nodigen de basisscholen en kinderopvang van ‘De Kroeseboom’ alle inwoners van Rheden uit voor een gezellige avond.

Van alles te doen

Wat is er te doen? Van alles! Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen broodjes bakken en geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en er u kunt genieten van muziek.

Om maar een paar activiteiten te noemen: SC Rheden komt voetbal clinics geven en bij tafeltennisvereniging Slagvaardig kunnen de kinderen tafeltennissen, de Rhedense Schaapskudde is er met een infostand, het Rhedens Fanfare Corps en de March & Showband Rheden verzorgen afwisselend de muziek en De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit hun winkel.

Rad van Fortuin

Natuurlijk is er ook weer ons bekende Rad van Fortuin. Winkeliers uit Rheden hebben weer veel mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het is het zeker waard om een gokje te wagen!

Iedereen doet mee

Basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co namen het initiatief vier jaar geleden. De kinderen, ouders en leerkrachten organiseren die avond samen met vele lokale winkeliers en organisaties. Iedereen levert een bijdrage en zo maken we het een activiteit van en voor het dorp.

Praktische informatie

De Kroeseboomdag is op vrijdag 6 april, van 17:00 tot 20:00 uur en wordt gehouden in en om ‘De Kroeseboom’, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De Entree is gratis. Meer info vindt u op https://www.facebook.com/kroeseboomdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen