Forest Jazz Band speelt met gastbassist Henk Haverhoek in De Harmonie

Foto: Forrest Jazz Band

LAAG-SOEREN – Forest Jazz Band speelt op zondagmiddag 25 maart met gastbassist Henk Haverhoek in jazzcafé De Harmonie te Laag Soeren

De Forest Jazz Band kan er niet genoeg van krijgen om de jazzliefhebbers in Laag Soeren en verre omgeving een plezierige swingende middag te bezorgen. De try outs van de band in 2017 waren een succes na een “radiostilte”van de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren van vele jaren.

Door ruimte gebrek en teruglopende belangstelling was de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren gestopt met de jazzconcerten en het internationale Laag Soeren Jazz Festival. Het lijkt er op dat een vaste kern van jazzliefhebbers de weg naar Jazzcafé De Harmonie weer weet te vinden.

!n 1977 vonden de eerste concerten plaats toen de Forest Jazz Band werd opgericht en huisorkest van de Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren werd. In de loop der jaren werden honderden jazzconcerten en 23 Jazzfestivals op de Jutberg georganiseerd. In 2017 bestond de Forest Jazz Band 40 jaar en heeft dat gevierd met een aantal optredens om de classic jazz te promoten.

Dus zondagmiddag 25 maart is het weer zover.

De band speelt met de wereldbekend bassist Henk Haverhoek als gast,die met bijna alle jazz grootheden heeft gespeeld,zoals Dexter Gordon,Frank Rosolono,Benny Baily,Max Roach,Art Taylor,Joe Pass,Freddy Hubbard,Lee Konitz,Thad Jones,Ben Webster,Toots Thielemans etc,etc.

De Forest Jazz Band trapt om 15.00 uur af op zondagmiddag 25 maart In Hotel Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35. 6957 AB Laag Soeren.

De entree is vrij!!!

(Er is een uitstekende keuken bij het alom bekende Restaurant De Harmonie!)

Kijk voor meer informatie ook op:

'
article
116310
De Forest Jazz Band kan er niet genoeg van krijgen
LAAG-SOEREN – Forest Jazz Band speelt op zondagmiddag 25 maart met gastbassist Henk Haverhoek in
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/116310/forest-jazz-band-speelt-gastbassist-henk-haverhoek-harmonie/
2018-03-13T19:44:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/13194331/Forrest-Jazz-Band.jpg
Forest Jazz Band, Jazzcafé De Harmonie, rheden.nieuws.nl, Stichting Jazzsociëteit Laag Soeren
Nieuws