Nachtwake te voet in de nacht van 29 op 30 maart

Foto: Omroep GLD

REGIO – Wandelen, mediteren, stilte, bidden, verdieping en goede gesprekken, zijn woorden die echt bij de nachtwake te voet passen.

In de nacht van Witte Donderdag op Goede Vrijdag wordt er een voettocht georganiseerd waarbij men langs zes kerken aan beide IJsseloevers wandelt. In de kerken die deze nacht open zijn worden verschillende aspecten van het thema: Stilte belicht.

Een impressie van de Nachtwake 2017 kunt u bekijken op https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2132283/Soep-en-brood-tijdens-tocht-van-kerk-naar-kerk

De start van de wandeltocht is donderdagavond 29 maart om 23.00 uur in de Petruskerk, te Spankeren. De kerk is open vanaf 22.30 uur. De totale loopafstand bedraagt +/-23 kilometer. Mocht u dit te veel vinden, kunt u altijd een gedeelte overslaan.

Er rijden de gehele route bezemwagens mee. Bij een aantal kerken kunt u iets warms drinken, maar neemt u zelf genoeg eten en drinken mee voor onderweg en voor het ontbijt, rond 8 uur op vrijdagmorgen in de Ontmoetingskerk Dieren.

Meer informatie bij Wytse Noordhof, 06-46808324 of [email protected]
U hoeft zich niet van tevoren op te geven. Het totale programma met de tijden en kerken waar een korte viering plaatsvindt kunt u vinden op www.pkndieren.nl, op de posters/flyers of op de facebookpagina https://www.facebook.com/Nachtwake

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen