Zwerfvuilactie in Dieren Zuid! Doe jij ook mee?

Foto: Laura van Nieuwenborgh - Foter.com

DIEREN – Een snoepwikkel in de struiken, een paar uitgetrapte peuken in de goot en een achtergelaten colablikje in het park. Zwerfafval is een grote ergernis voor veel mensen.

Zo ook voor Dieren-Zuid-bewoners Carla en Geertje. Zij roepen hun buurtbewoners op om mee te helpen. Daarom organiseren zij op 7 april een zwerfvuilactie.

7 april, start in het Carolinapark

De actie is van 10.00 – 12.00 uur vanuit de Ik-Buurt-Mee-keet in het Carolinapark. Om kwart voor tien staat de koffie klaar. Na een introductie gaan wijkbewoners samen zwerfafval rapen op diverse plekken in Dieren Zuid. De gemeente zorgt voor grijpers en voert het zwerfvuil af.

Veel handen maken licht werk: woon je in Dieren Zuid en heb je op 7 april tijd om mee te helpen? Meld je dan aan op [email protected] . Opgeven is niet verplicht maar wel handig i.v.m. de benodigde koffie en koek.

Schoonste wijk

Carla en Geertje denken verder. Niet alleen willen zij op 7 april met u opruimen in Dieren Zuid. Zij zetten zich in om van Dieren Zuid een schoonste wijk van Nederland te maken. Dat kunnen ze niet alleen. Zij zoeken ook medestanders om samen een plan van aanpak te maken om van Dieren Zuid de schoonste wijk van Nederland te maken.

Kom daarom op 7 april naar het Carolinapark, kom mee opruimen en kom buurten met Carla en Geertje. Zij vertellen over hun plannen, hopelijk doet u mee.

Meer informatie

Voor meer informatie over de zwerfvuilactie kunt u contact opnemen met Carla en Geertje via [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen