Huisdier van de week: Ontmoet Sita

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Sita is erg sociaal, wanneer ze je ziet, begint ze al luid te spinnen. Ze houdt er van om geknuffeld te worden en oppakken vindt ze geen probleem.

Sita heeft last van chronische niesziekte, wat op komt zetten bij stress. De hoop is, dat als ze in een nieuwe omgeving op haar plek is de niesziekte zich rustig houdt. Ook heeft ze een afwijking in haar kleine hersenen, waardoor haar coördinatie niet altijd even goed is, soms is ze wat wankel en houdt ze haar kopje een beetje scheef. Dit is geen belemmering voor haar en ze kan zich hier goed mee redden.

Wij denken dat Sita ook doof is, daarom plaatsen wij haar als binnen kat, een goed afgesloten tuin of balkon zal ze wel waarderen.

Huisdier van de week: Sita

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Sita.

  • Naam: Sita
  • Diernummer: 26120
  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Soort: Europese korthaar
  • Gesteriliseerd: Gesteriliseerd
  • Leeftijd: 5 jaar en 1 maand
  • Kan bij kinderen: Kan bij kinderen
  • Zindelijk: Zindelijk

Voor meer informatie bezoek: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/sita/

Huisdier van de week: Sita

Heeft u interesse? Geeft u Sita een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

article
118592
Ze houdt er van om geknuffeld te worden en oppakken vindt ze geen probleem
VELP – Sita is erg sociaal, wanneer ze je ziet, begint ze al luid te
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/118592/huisdier-week-ontmoet-sita/
2018-04-15T10:00:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/04/14110336/sita-26120-1.jpg
Arnhem, dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, kat, rheden.nieuws.nl, Sita, Velp
Column, Nieuws