Stichting Rhevak viert 10e lustrum! Inschrijving gestart! Terug naar de Oertijd!

Foto: Rhevak 2018

RHEDEN – Rhevak, het leukste kinderbouwdorp voor kinderen uit Rheden, Velp, de Steeg, Ellecom en omgeving bestaat 50 jaar! Rhevak 2018 reist terug naar de Oertijd. Reis jij met ons mee?

Stein de Haan, voorzitter van Stichting Rhevak: ‘In de zomer van 2018 bouwen we al voor de vijftigste keer aan de hand van het thema hutten van hout met kinderen. De kinderen hebben tijdens deze week zoveel plezier, iets waar we erg trots op zijn.’ 

Komende zomer is Rhevak van maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Het lustrumjaar wordt op vrijdag 10 augustus vanaf 19:30 uur extra feestelijk afgesloten met o.a. het Rhevakvuur, show, veiling en veel gezelligheid!

Like de Facebookpagina www.facebook.com/Rhevak/ en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Meer weten of uw kind(eren) direct inschrijven voor dit bijzondere lustrumjaar? Kijk op www.rhevak.nl 

Over Rhevak:

Rhevak is het leukste Kindervakantiedorp in Rheden!

Samen met vriendjes en/of vriendinnetjes bouwen jullie een eigen hut in het thema van 2018. Rhevak in de OERTIJD!

Door de week heen word je meegenomen in het verhaal van Rhevak in de OERTIJD! Je kunt deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, knutselen, van de kabelbaan roetsjen, zwemmen en spetteren in het zwembad, klimmen op de klimmuur, Rhevakmarkt en nog veel meer!

Voor Wie? 

Als je in het schooljaar 2017-2018 in één van de groepen 2 t/m 8 hebt gezeten, 6 jaar of ouder bent en komt uit Rheden, De Steeg, Ellecom of Velp, ben je van harte welkom!

Wanneer? 

Rhevak is in de 5e week van de zomervakantie. Het begint op maandag 6 augustus en eindigt op vrijdag 10 augustus. De kinderen zijn dagelijks welkom van 09.00 uur tot 16.00 uur. Vrijdag duurt het programma tot 13,00 uur. De jaarlijkse Rhevakmarkt vindt plaats op woensdagmiddag vanaf 13.15 uur. Alle ouders, broertjes of zusjes, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom! De kinderen mogen dan hun eigen rommelmarkt spulletjes verkopen met “echt” Rhevakgeld!

Op vrijdagavond stopt Rhevak, dit gaat natuurlijk heel feestelijk. Om 19.00 uur wordt  gestart met een spetterende show, gemaakt door de kinderen. Gevolgd door de veiling met prachtige items van Rhevak zelf. Daarna zal onder deskundige begeleiding van de Rhedense Brandweer het grote Rhevak vuur worden ontstoken. Om 22.00 uur wordt gezamenlijk de avond afgesloten.

Kom je ook?

Klik HIER!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen