Stichting SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal zoekt Maatjes

Foto: www.schuldhulpmaatje.nl

RHEDEN/ROZENDAAL – Stichting SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal bestaat twee jaar, er helpen nu 12 Maatjes vele hulpvragers om weer ‘grip op de knip’ te krijgen, en er gaan een paar Maatjes binnenkort de verplichte opleiding volgen.

Zij begeleiden cliënten die al in de schulden zitten op weg naar een schuldenvrij leven. Ook als een cliënt nog in het beginstadium verkeert van budgetproblemen en/of dreigende schulden dan kunnen zij helpen om erger te voorkomen.

Er dreigt een wachtlijst te ontstaan voor hulpvragers dus de Stichting heeft dringend nieuwe Maatjes nodig!

Zij willen belangstellenden voor het werk van de stichting en/of de functie van Maatje graag vertellen wat het werk van een Maatje inhoudt, daarom hebben zij een informatiebijeenkomst gepland:

  • Datum: woensdag 23 mei 2018
  • Locatie: Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren
  • Inloop: vanaf 19.30 uur
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Afsluiting: 21.45 uur

Die avond wordt u geïnformeerd over het werk van SchuldHulpMaatje en er zijn diverse Maatjes aanwezig die u kunnen vertellen wat er allemaal komt kijken bij het werk van een Maatje en wat een Maatje wèl of juist níet doet.

Wilt u meer te weten komen over het werk van een Maatje of denkt u: ‘Dat is echt iets voor mij!’ kom dan naar deze bijeenkomst! U hoeft zich niet aan te melden.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop met een Maatje of de coördinator of één van de bestuursleden verder praten.
Er is foldermateriaal aanwezig dat u mee kunt nemen om thuis nog eens rustig na te lezen.

Schuldhulpmaatje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen