Burgemeester start Polonaise Marathon van De Heiknüüters

Foto:

RHEDEN – Zaterdag 15 februari gaat de grote Polonaise Marathon van Carnavalsvereniging De Heiknüüters van start. Om 11.11 uur zal burgemeester Petra van Wingerden in Feestburcht Ons Huis het startsein geven voor deze unieke gebeurtenis. 

De gehele opbrengst ten goede aan de Cliniclowns en ook sponsoren omarmen dit goede doel, er zijn al circa honderd deelnemers aangemeld en ook dat is boven verwachting. Onder de deelnemers ook een aantal van de zusterverenigingen uit de gemeente en volgens public relations verantwoordelijke  Anne Bruger hoopt men ook nog op de aanmelding van de andere carnavalsverenigingen uit onze gemeente.
Maar bent u er niet als deelnemer, dan kunt u altijd als toeschouwer een kijkje komen nemen en hiermee de deelnemers ondersteunen. Er is voldoende afwisseling want er spelen deze dag een tweetal orkesten, een discotheek en een aantal Dweilorkesten, en allemaal geheel belangeloos.
Natuurlijk kunt u op de dag ook nog een donatie overhandigen. 
Direct na het einde om 23.11 uur zal de cheque worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van de CliniClowns.
Voor meer informatie zie: www.cvdeheiknuuters.nl 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen