Repair Café Velp krijgt bezoek van Gelderland Helpt

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zaterdag 26 mei staan ze weer voor u klaar… de vrijwilligers van Repair Café Velp! Deze week heeft Repair Café Velp mensen van Omroep Gelderland over de vloer om opnames te maken voor het programma Gelderland Helpt.

Er kan dus gefilmd worden terwijl u bij ons op het Repair Café bent, maar u mag aangeven om niet in beeld te komen. De mensen van Omroep Gelderland zullen daar dan rekening mee houden.

Repair Café VelpAlles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Repair Café VelpMet laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen zij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Repair Café Velp kan u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen wij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u met een van deze apparaten bij hen komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

Zoals u van Repair Café Velp gewend bent, is onze service gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in ons spaarvarken.

Repair Café Velp is aankomende zaterdag, 26 mei, open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat haar vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp hoopt u te mogen begroeten! Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen