Nieuwe actie Burgernet tegen woninginbraken

REGIO – Nadat aan het begin van de winter gestart werd met de actie ‘Donkere Dagen Offensief’, geeft de politie aan dat er goede resultaten geboekt zijn. De actie werd opgezet om mensen bewust te maken tegen woninginbraken. Met de nieuwe actie roept Burgernet mensen op informatie te delen via hun Social Media en email.

“Het is belangrijk elkaar wakker te blijven schudden voor woninginbraken, de impact daarvan op de slachtoffers is erg groot”, aldus Burgernet. Zij vraagt iedereen via Facebook, Twitter of email de mensen in hun omgeving (privé en zakelijk) te attenderen op een filmpje. Dit filmpje laat zien hoe gemakkelijk het is om in te breken. Er worden ook gelijk tips gegeven om deze inbraakmethode te voorkomen. Het is maar één inbraakmethode, maar hopelijk helpt het om mensen weer even wakker te schudden.
De link
http://bit.ly/Myn3zP
is eenvoudig te kopiëren en te plakken in je status op bijvoorbeeld Faceboo, Twitter of email. Het doel is om via deze actie in korte tijd een groot bereik te creëren, de mensen ‘scherp’ te zetten en woninginbraken te voorkomen.
Nog niet aangesloten bij Burgernet? Check: www.burgernet.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Het bewuste filmpje:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen