Basisschool ’t Schaddeveld krijgt nieuwe naam!

Foto: ’t Schaddeveld

DIEREN – Dinsdag is op basisschool ’t Schaddeveld samen met kinderen en ouders het project “onze nieuwe school” gestart.

De komende weken zullen de kinderen kennis maken met het nieuwe concept en toewerken naar de feestelijke onthulling op donderdag 28 juni om 14.30 uur.

De nieuwe schoolnaam en bijbehorend logo zullen dan onthuld worden. Het nieuw geschreven schoollied is al uitbundig gezongen en de samenwerking met kinderopvang Puck&Co is een feit!

“Afgelopen periode heeft ’t Schaddeveld met het team volop gewerkt aan ons schoolconcept. We hebben al het goede van onze schoolverbeteringen van de afgelopen jaren in een sterk concept verwerkt”, zegt Petra Kroneman, adjunct directeur van de school.

“We merken in de wijk dat er behoefte is aan uitdagend en betekenisvol onderwijs. Leren mag best leuk zijn!” Door de samenwerking met Puck & Co bieden we na de vakantie ook kinderopvang vanaf 2,5 jaar. Zo hebben wij een totaalarrangement voor ouders in de wijk.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen ontdekken.

Op onze kleinschalige school krijgen de kinderen de kans om samen op ontdekkingstocht te gaan. Leren wordt zo een echte belevenis die kinderen niet gauw zullen vergeten. Door ons thematisch onderwijs blijven we dichtbij de verwondering en interesse van kinderen en is er samenhang.

Wij besteden extra aandacht aan Natuur en Techniek omdat we geloven dat kinderen beter leren als ze worden uitgedaagd tot proefondervindelijk onderwijs. Door veel samen te werken leren we van en met elkaar. Kinderen zijn extra gemotiveerd om te leren doordat ze deels ook werken met eigen doelen. Bij ons weet het kind waarom het leert”,aldus Kroneman.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen