Kind Centraal Award uitgereikt aan Dushi huis Ellecom

ELLECOM – In het Dushi Huis aan de Binnenweg te Ellecom was vanmorgen voor de eerste keer de uitreiking van de “Kind Centraal” Award .De Award werd uitgereikt door stichting Het Vergeten Kind , voorheen de Guusje Nederhorst Foundation.

De belangstelling was overweldigend vele malen meer dan verwacht werd. In heel Ellecom was bijna geen parkeerplaats meer te vinden alles stond vol met auto’s. Na de onthulling was er gezellige muziek en een optreden van zangeres Shirma  (Voice of Holland) en waren er lekkere hapjes en drankjes voor een ieder. Ook kon men een rondleiding krijgen door het Dushi huis, gegeven door de kinderen van het huis zelf.
o6bar85myj7czm8tag5102grm
Kortom een zeer geslaagde dag en véél belangstelling voor de stichting “Het Vergeten Kind”.
De Award werd onthuld door Barbette v Veen ,Johnny de Mol en Alex de Bokx oprichter van het Dushi huis.
wwiwv5shg30y7hd49e5og6p3q
De award zal jaarlijks worden uitgereikt aan een opvanglocatie, initiatief, groep, persoon, fondsenwervend activiteit die zich buitengewoon inzet voor vergeten kinderen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden. De uitreiking van de ‘Kind Centraal’ Award is onderdeel van de Week van het Vergeten Kind. In deze week (29 januari – 4 februari) vraagt de stichting een week lang aandacht voor ‘vergeten kinderen’ in opvangcentra.

(Klik op de bovenste foto voor een uitgebreide fotoreportage)

uu5p4iw6wnoa4pnwi3ujb81kr
e4txd1b8fi42cq9z2e53ljre3
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen