Laatste Repair Café Velp voor de zomerstop

Foto: Repair Café Velp

VELP –  De vrijwilligers van Repair Café Velp zitten voor u klaar op zaterdag 23 juni, daana nemen zij twee maanden vakantie. In september 2018 start het Repair Café weer.

Alles wat u onder uw arm mee kunt nemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffieapparaten, van speelgoed tot kleding.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Met laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen zij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Zij kunnen u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.
In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen wij geen magnetrons en televisies repareren.

De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Het Repair Café is open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Tijdens het vorige Repair Café zijn er door Omroep Gelderland opnames gemaakt voor het programma Gelderland Helpt. Deze opnames zijn te zien in de uitzending van zondag 17 juni. Mocht u de uitzending missen, dan is deze terug te kijken via Uitzending Gemist.

Repair Café Velp is in Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen