Boswachter worden? Dat kan!

Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Ga dan mee met de boswachterscursus junior van Natuurmonumenten voor kinderen van 8-12 jaar. In de voorjaarsvakantie leer je op zondag 16 en 23 februari en 2 maart van 13 tot 16 uur van alles over het boswachtersvak. 

Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.natuurmonumenten.nl of T (035) 655 99 55. Maximaal 1 ouder/begeleider per kind(eren). De kosten bedragen voor leden van Natuurmonumenten € 7,75, niet-leden betalen € 11,75 per kind/volwassene (prijs inclusief broodje). Trek stevige schoenen aan en vergeet niet je verrekijker. Doe je mee? Meld je dan snel aan!
Ogen voor en achter
Boswachter zijn is niet zomaar iets. Je moet ogen voor en achter hebben, kennis over wilde dieren, de natuur en ook goed om kunnen gaan met de bezoekers van je natuurgebied. De cursus is onder leiding van een gids, die alles over het werk van de boswachters weet. Je moet niet bang zijn voor een eindje lopen, want de tocht is best pittig. Maar… dan zie je ook wat en leer je veel. Aan het eind bak je een broodjes boven een knappend vuurtje als welverdiende beloning van je lange tocht. 
Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op twitter @NM_Gelderland of facebook www.facebook.com/DeVeluwe
(Foto: Natuurmonumenten – Laurence Delderfield)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen