Kroeseboom Rheden officieel geopend

RHEDEN – Kroeseboom in Rheden is het nieuwe onderkomen van de basisscholen Mauritiusschool en Rheder Enk. Ook de bibliotheek en Puck en Co hebben er hun aandeel. Vrijdag 24 januari werd het gebouw officieel geopend.

Nadat de directies zich hadden voorgesteld werd buiten een ‘kroeseboom’ getoond. Eerder op de ochtend is er een tamme kastanje boom geplant. Een kroeseboom: een boom die een grens of een kruispunt aangeeft. Ook wel een plek die als ontmoetingsplaats geldt.
mhao7zl5r7nlrho0svs3qkbg6 
Wethouder Ron König opende de toegang tot de Kroeseboom symbolisch, door een lint door te knippen.
’s Avonds was in de Kroeseboom een open huis. De muzikale opening werd verzorgd door het Rhedens Fanfare Corps en een workshop dansen van Dans Je Fit. De kinderen hadden in drie leeftijdsgroepen een dansje geleerd en dat brachten zij ten tonele onder leiding van Joeri. Dit onder grote belangstelling van vele ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden.
Natuurlijk werd ook de school uitvoerig bekeken bij de rondgang langs alle klassen. Iedereen was het er wel over eens dat de Kroeseboom een hele verbetering is. Ook de meesters en juffen zijn erg content.
Klik op de bovenste foto’s voor een beeldimpressie. Bijdragen: Wouter Rijnbende (opening), Theo Jansen (Open Huis)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
x4yevf6epvs3g8jyzqrgv54v1
iqnt0mk4wnatit80u0fuljm9y
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen