Vernieuwde Aldi Velp weer open

VELP – Op vrijdag 20 juli vond om 08:00 uur de heropening plaats van de vernieuwde Aldi aan het Churchillplein 40 te Velp. Filiaalleidster Karin Bras knipte samen met wethouder Gea Hofstede het lint door waardoor de winkel officieel weer geopend was.

De winkel is één week dicht geweest om een aantal grote verbeteringen door te voeren.

Na een korte toespraak van Gea Hofstede waarin zij onder andere aangaf blij te zijn met het verbeteren en het moderniseren van winkels in de gemeente. Ze gaf de Aldi ook een compliment omdat de winkelketen samen met de Lidl, als eerste, de stap heeft genomen om energiedrankjes niet meer aan jongeren onder de 14 jaar te verkopen.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg van bijvoorbeeld jacuzzi’s, tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen een uur uitgereikt aan vaste klant Paulina Burchart. Ze was heel erg blij en had niet verwacht dat ze met een cheque van 250 euro de winkel weer zou verlaten.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen erg hard voor gewerkt de afgelopen tijd. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleidster Karin Bras.

Foodtruck

Bij de foodtruck konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Hier werd door klanten veelvuldig gebruik van gemaakt. In het weekend van de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Duurzaam

Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen