Huisdier van de week: Ontmoet Chef

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Chef is een sociale kat met een pittig randje. Het dierenasiel heeft hem leren kennen als een gezellige knuffelkont. Hij geeft zijn verzorgers veel kopjes en wordt helemaal enthousiast van de aandacht.

Soms wordt hij iets te enthousiast en dan weet hij niet wat die moet doen en dan kan hij uithalen. Voor eten doet hij alles maar pas op voor je vingers, die ziet hij soms aan voor iets lekkers. Hij is erg goed te paaien met eten.

Het dierentehuis geeft hem zijn eten in een voermat of -bal, dan kan hij daar lekker mee bezig zijn. Hij krijgt een speciaal blaas dieet. Chef is een buiten kat.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Chef.

Chef - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Diernummer: 26249

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/chef/

Heeft u interesse? Geeft u Chef een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

article
123840
Chef geeft zijn verzorgers veel kopjes en wordt helemaal enthousiast van de aandacht
VELP – Chef is een sociale kat met een pittig randje. Het dierenasiel heeft hem leren
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/123840/huisdier-van-de-week-ontmoet-chef/
2018-07-29T10:21:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/07/29102029/Chef-Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken0.jpg
Chef, dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, kat, Poes, rheden.nieuws.nl
Column, Nieuws