Vrijwilligers gezocht voor allerlei praktische klussen in huis en tuin!

Foto: MVT Rheden/Rozendaal

RHEDEN/ROZENDAAL – Iedereen kan in een situatie terecht komen waarin hulp van anderen nodig is. Familie, vrienden of buren kunnen deze steun niet altijd bieden.

Mantelzorg en vrijwillige thuishulp

Dan is het mogelijk via MVT, de stichting voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp, een beroep te doen op vrijwilligers. MVT Rheden/Rozendaal werkt samen met organisaties en initiatieven die hiervoor vrijwilligers inzetten. Zij zijn actief in alle dorpen van de gemeente Rheden en in Rozendaal.

Voor hulpvragen waar deze organisaties niet in kunnen voorzien heeft MVT zelf een groep flexvrijwilligers. Door het toenemende aantal vragen zoekt MVT Rheden/Rozendaal versterking van dit team. Vooral mensen die klussen in en om het huis willen doen en willen helpen in de tuin.

Bent u niet zo praktisch ingesteld maar bent u meer van een gezellig praatje of een wandeling? Ook daarvoor is altijd een hulpvraag waarbij u iets kunt betekenen voor een mede inwoner!

Deze mannen zoeken versterking!

Dus hebt u tijd en doet u graag iets voor een ander? Dan nodigt MVT Rheden/Rozendaal u graag uit voor een kennismaking en introductie. U kunt rekenen op een zeer actief en betrokken team!

Als u wilt weten of dit vrijwilligerswerk iets voor u is kunt u bellen met MVT-coördinator Lidy Kelderman via 026 – 3707072 van maandag t/m donderdag tussen 9.30-11.30 uur of een mail sturen naar [email protected].

MVT Rheden/Rozendaal

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen