Irma Dekker-Kersten 34e Ridder in de orde van de Rhedense Leeuw

RHEDEN – Tijdens de pronkzitting van C.V. de Heiknüüters in Rheden is de 34e Ridder in de orde van de Rhedense Leeuw bekend gemaakt. Mw. Irma Dekker-Kersten is gekozen als ridder, omdat ze zich jarenlang belangeloos verdienstelijk heeft gemaakt voor Rheden.

Zaterdagavond 18 januari 2014 kreeg mevrouw Dekker de Zilveren Leeuw opgespeld. Op 22 februari a.s. zal ze tijdens de Ridderslag tot ‘Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw’ worden geslagen.
Voorzitter Joop Teunissen omschreef haar grote verdiensten gedurende meer dan 30 jaar voor Toneelgroep Klimop, maar vooral ook voor haar grote inzet voor de Protestantse Gemeente Rheden. Decennia lang heeft zij zich in diverse functies, maar met name ook op de achtergrond ingezet. Zoals actief binnen Groep X, de Stichting behoud Rhedense Dorpskerk, het ouderen contact en nog veel meer.
 
C.V. de Narrenkap uit Velp en C.V. de Nathalzen uit Loo waren te gast bij de pronkzitting. Van Prins Jorik 1e kregen zij allen een prinselijke onderscheiding uitgereikt.
Klik op de foto boven voor meer foto’s. Bijdrage en foto’s: Wouter Rijnbende
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
jq3k2b7xk66z57obmoibi9ycl
juz18y6m69btawszijfcd5j4j
pz9e24ag0a0o38qw8ejvq5hb5
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen