Informatieavond over zonnepanelen in het nieuwe dorpshuis van Rheden

RHEDEN – Zonne-energie via zonnepanelen staat erg in de belangstelling, de werkgroep “Energie Rheden” bestaande uit inwoners van de gemeente Rheden richt zich erop om zonnepanelen op daken te promoten. 

Samen met Dels (de ondernemersvereniging) zijn in het recente verleden verschillende bijeenkomsten belegd om een aanbod voor Zonnepanelen onder de aandacht te brengen. 
Inmiddels zijn er tientallen bestellingen gedaan door bedrijven en particulieren. Deze panelen worden geleverd door Pfixx Solar uit ’s-Heerenberg. Dit bedrijf kwam via onderzoek van Dels als beste keuze uit de bus. Op steeds meer daken van huizen zie je zonnepanelen, ook in de gemeente Rheden.
Op 30 januari organiseert de werkgroep “Energie Rheden” samen met de leverancier Pfixx Solar en de Coöperatie Rijn en IJssel, een informatieavond in het nieuwe Dorpshuis van Rheden.
Het programma van de avond is als volgt:
  • Ontvangst met een kopje koffie/thee
  • U wordt welkom geheten door de werkgroep.
  • Dorpsgenoten die al in het bezit zijn van zonnepanelen vertellen over hun ervaringen.
  • PAUZE
  • Pfixx Solar doet uit de doeken hoe panelen werken en onder welke voorwaarden u ze kunt aanschaffen.  Ook wordt de aanvraag procedure toegelicht.
  • De coöperatie Rijn en IJssel gaat in op (andere) mogelijkheden om iets te doen aan  energieopwekking/besparing. Onze werkgroep is aangesloten bij de coöperatie, die in vraag en aanbod aan energie voorziet.
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen.
30 januari, in het nieuwe Dorpshuis in Rheden, Meester van Leeuwenplein, aanvang: 20.00 uur (tot 21.30 uur).
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen