Informatie- en inloopbijeenkomst Havikerwaard

Foto:

ELLECOM – Waterschap Rijn en IJssel, gemeente Rheden, Vitens en Provincie Gelderland willen de verdroging van de bronbossen op landgoed Middachten bestrijden. Het waterschap heeft maatregelen uitgewerkt, waardoor de bijzondere bossen kunnen blijven bestaan. De plannen liggen momenteel ter inzage en het waterschap organiseert twee bijeenkomsten in Ellecom.

Op donderdag 16 januari 2014 presenteert het waterschap het plan in een plenaire bijeenkomst. Vertegenwoordigers van Provincie Gelderland en Landgoed Middachten geven een toelichting op de doelen. Deze presentatie wordt gegeven in Restaurant De Peerdestal, Zutphensestraatweg 50 te Ellecom en begint om 20.00 uur (zaal open 19.45 uur).
Inloopbijeenkomst
Voor vragen naar aanleiding van het ontwerp projectplan dat ter inzage ligt of voor specifieke en individuele vragen kunt u ook terecht tijdens de inloopbijeenkomst op 23 januari 2014. Medewerkers van het waterschap zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Locatie: MFA Nieuw Bergstein, Binnenweg 40a te Ellecom, tussen 17.00 – 20.30 uur.
Klik HIER voor het ontwerp projectplan.
Foto: Theo Jansen (Havikerpoort, archief Rheden Nieuws)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen