Daalhuizerweg dicht voor asfalteringswerkzaamheden

VELP – Netters Infra gaat nog twee keer de Daalhuizerweg afsluiten voor alle verkeer, tijdens de asfalteringswerkzaamheden zijn alleen de stoepen te gebruiken. Op maandag 10 september gaat, aan het begin van de werkdag, de Daalhuizerweg in zijn geheel en definitief weer open voor al het verkeer.

Asfalteren Daalhuizerweg (Arnhemsestraatweg / Beethovenlaan):

Netters Infra:

Het heeft in de laatste nieuwsbrief mogelijk niet geheel duidelijk gestaan, maar op woensdag 29 augustus wordt ook de Daalhuizerweg tussen Arnhemsestraatweg en Beethovenlaan/Schonenbergsingel geasfalteerd. Er moet namelijk nog een tussenlaag asfalt worden aangebracht. Voor het asfalteren wordt op de weg een kleeflaag aangebracht. Als de kleeflaag is aangebracht kunt u geen gebruik meer maken van de weg. Alleen het voetpad is dan nog beschikbaar om van en naar uw woning te komen. Aan het einde van de dag kunt u weer met de auto bij uw woning komen.

DUS : Woensdag 29 augustus plaats uw auto tijdig ergens anders

Asfalteren gehele Daalhuizerweg:

Maandag 3 september 2018 wordt op de gehele Daalhuizerweg de laatste laag asfalt aangebracht. Ook nu weer met toepassing van een kleeflaag (indien van toepassing: plaats ook nu uw auto ergens anders).  Op dinsdag 4 september 2018 wordt de definitieve belijning aangebracht. Maandag 10 september 2018 gaat, aan het begin van de werkdag, de Daalhuizerweg in zijn geheel en definitief open voor al het verkeer.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen