Pronkzittingen in Rheden en Velp

Foto:

RHEDEN / VELP – Carnaval komt er aan en dus nemen de activiteiten toe. Zaterdag 18 januari worden in Rheden en Velp pronkzittingen gehouden en in Velp vindt zondag het Midwinterblazen plaats. In Rheden wordt ook de ‘Ridder in de orde van de Rhedense Leeuw’ bekend gemaakt.

In Rheden gaat Feestburcht Ons Huis van “De Heiknüüters” om 19.30u open. Om 20.11u betreden Prins Jorik 1e met zijn charmante Prinses Fieke samen met hun gevolg de zaal. Tijdens het programma wordt de ‘Ridder in de orde van de Rhedense Leeuw’ bekendgemaakt. 
In Velp bij de Leute Bröyers, start de Pronkzitting natuurlijk ook om 20.11u. Onder leiding van Prins Stijn 1e en zijn Prinses Chantal belooft het een bijzondere avond te worden in de Feestburcht, de kantine van sc Veluwezoom.
Bij de Narrenkap in Velp vindt op zondag 19 januari de Midwinterblaasmiddag plaats, gezamenlijk georganiseerd met Dweilorkest Tis Niks Wut Niks. Er treden meerdere dweilorkesten op in ’t Narrenhuus aan de Beemd .
Kijk in de agenda voor meer details.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen