Workshop “dankbaarheid” op 19 september bij de Serre van Rozendaal

Foto: https://www.indigo.nl

ROZENDAAL – In tijden van meer-meer-meer is het dikwijls lastig om dankbaar te zijn voor wat u wél heeft. Hoe leert u om gelukkig te zijn met de kleine dingen, zeker in tijden dat het tegenzit?

Op woensdag 19 september gaan de deelnemers van 10.30 tot 12.30 uur met elkaar in gesprek over het thema ‘Dankbaarheid’. Dankbaarheid stuurt onze aandacht waardoor we meer oog hebben voor de positieve gebeurtenissen in ons leven. Hierdoor nemen positieve emoties toe en zijn we veerkrachtiger wanneer er nare dingen op ons pad komen.

Maar wat nu als er iets akeligs gebeurt? Hoe houd je dan dat positieve gevoel vast? En hoe zorg je daarnaast voor voldoende ruimte voor verdriet en teleurstelling? Die emoties horen immers ook bij het leven. Wilt u meer weten en meepraten? Kom dan op 19 september langs bij de Serre van Rozendaal. De workshop wordt gegeven door Renate Rosenbrand, Preventiewerker Indigo.

Zoals elke woensdag is de Serre geopend voor koffie en ontmoeting van 10.00 tot 12.30 uur. De workshop begint om half elf, toegang gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen