Start bijles- en huiswerkbegeleidingspraktijk KICK Velp

Foto:

VELP – Janneke Louppen en Lotte van den Berg zijn aan de Ringallee in Velp een bijles-/huiswerkbegeleidingspraktijk gestart. Kinderen leren altijd en overal. Zo ontdekken zij de wereld. Aanvankelijk leren kinderen spelenderwijs maar dit verandert langzaam wanneer ze ouder worden en naar school gaan.

Het kind start te leren in groepsverband, het volgt een lesprogramma en werkt aan doelstellingen. Omdat ieder kind zich anders ontwikkelt kan het zijn dat er meer aandacht en begeleiding nodig is. KICK heeft de kennis en ervaring om deze extra aandacht en begeleiding aan basisschool leerlingen te geven tijdens de bijles.
Leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs krijgen te maken met huiswerk. Ondersteuning kan hierbij prettig zijn. Leerlingen kunnen bij KICK tijdens de huiswerkbegeleiding hun werk maken zonder afgeleid te worden en er is ruimte voor het stellen van vragen, het plannen van het werk en het overhoren voor een toets. Is er behoefte aan individuele tijd dan is studiecoaching daarvoor geschikt. 
Voor meer informatie: www.kickbegeleiding.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebookpagina van Rheden Nieuws? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk“. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen