Vrijwillige brandweer Velp komt niet op bestemming aan

Foto:

VELP – Afgelopen zondagmiddag heeft de vrijwillige brandweer van Velp grote moeite gehad om bij een keukenbrand in de Titus Brandsmastraat te komen. Gelukkig hadden de bewoners de brand inmiddels geblust, zodat er geen verdere schade is ontstaan.

Om half één op zondagmiddag werd de vrijwillige brandweer van Velp gealarmeerd voor een woningbrand aan de Titus Brandsmastraat in Velp-Zuid, een parallelweggetje van de Waterstraat. Aan het begin van de straat kwam de brandweerauto vast te staan doordat er aan beide zijden van de weg diverse auto’s geparkeerd stonden. Een issue wat al meerdere malen als belemmering aangegeven is en speelt in meerdere straten in Velp. In de Titus Brandsmastraat is geen parkeerverbod voor het parkeren van auto’s aan beide zijden van de straat aanwezig.
De brandweer kan in dit soort gevallen niet anders als het voertuig aan het begin van de straat laten staan en zo snel mogelijk te voet ter plaatse gaan, gelukkig is de schade beperkt gebleven en was de brand inmiddels geblust. De brandweer heeft de woning nog geventileerd en de bewoners aangeraden contact op te nemen met de verhuurder van de woning Vivare.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen