Opening FormulierenHulp Dieren

DIEREN – Wethouder Gea Hofstede heeft op 17 september 10:00 uur officieel de 2e locatie van de FormulierenHulp Rheden geopend. Inwoners van de gemeente Rheden kunnen vanaf nu óók terecht  bij de FormulierenHulp in Het Duynhuis in Dieren.

Biljana Markoviç projectcoördinator district Oost van Humanitas heette iedereen hartelijk welkom dit deed zij samen met René Peters voorzitter van het hoofdbestuur van Humanitas. Na een korte presentatie nam wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden het woord en benadrukte het belang van Formulierenhulp in gemeente Rheden. Er zijn veel mensen in deze gemeente die een laag inkomen of een uitkering hebben en ook nog eens moeite hebben om papieren in te vullen voor bijvoorbeeld vergoedingen waar ze recht op kunnen hebben. Met Formulierenhulp Rheden hoopt de gemeente samen met Humanitas deze mensen goed te kunnen helpen, informatie te geven en voor te lichten.

Na haar toespraak kreeg Gea Hofstede, de eer de openingshandeling te verrichten, namelijk een prachtige taart aan te snijden voor alle aanwezigen.

Binnenkort zal ook in Buurthuis De Poort in Velp een FormulierenHulp geopend worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen