Spinningmarathon voor Stichting SOS Kayamandi

Foto:

RHEDEN – Indoor cycling voor het goede doel, tijdens een heuse marathon van vijf uur lang! Het kan op zondag 19 januari bij Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel. De Cirkel organiseert de spinningmarathon nu voor de tiende maal, deze editie is dus bijzonder speciaal want het betreft een jubileum. 

De marathon duurt van 11.00 – 16.00 uur en aansluitend is er voor alle deelnemers een pastabuffet. De totale opbrengsten gaan naar St. SOS Kayamandi. Deze zet zich in voor de weeskinderen van Cloetsesville, Zuid-Afrika, waar meer dan 250 weeskinderen leven. 
Geïnteresseerden en sympathisanten kunnen deelnemen en/of sponsoren. Inschrijven en meer informatie via www.decirkel.nl. Ook op Facebook is het evenement te vinden. 
Wat is Stichting SOS Kayamandi? 
“Wij zetten ons in voor de kinderen van de townships Kayamandi en Cloetesville. Deze townships liggen bij Stellenbosch in Zuid-Afrika. Veel kinderen lijden honger. Door ziektes als HIV/AIDS zijn hier al meer dan 250 weeskinderen. Ze wonen in krotten, gebouwd van golfplaten en afvalmateriaal.
U kunt helpen, geef voor deze kinderen! Bij ons komt iedere euro goed terecht, bij de kinderen van Kayamandi.” Info: www.sos-kayamandi.nl
Foto: Spinningmarathon 2013
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen