Bedankt Tiny Frentrop voorzitter van het Velps Middagkoor!

Foto: Velps Middagkoor

VELP – Het Velps Middagkoor bedankt haar voorzitter Tiny Frentrop. Zij heeft zich met hart en ziel ingezet gedurende 28 jaar voor haar zangers. Nu geeft zij haar functie over aan andere bestuursleden maar blijft wel zingen.

Het koor bedankt haar met bloemen een cadeaubon en een toepasselijk lied op dinsdag 2 oktober om 14:45 uur, in haar repetitielokaal in het NPB gebouw, aan de Dr. Fabiusstraat 12 te Velp.

Het Velps Middagkoor is een gemengd koor van ongeveer 50 leden en is toegankelijk voor iedereen die op dinsdagmiddag vrij is om te komen zingen. De koorleden slagen erin enthousiasme te paren aan zangkunst en stralen tijdens de concerten vitaliteit en plezier uit. Dit komt niet in de laatste plaats door de kundige en gemotiveerde leiding van de dirigent: Ton de Waal.

Het koor treedt regelmatig op met een gevarieerd repertoire, zowel a capella als met pianobegeleiding, dat kan worden getypeerd van klassiek tot modern en van serieus, religieus tot licht en speels.

Bij alle stemmen kan het koor versterking gebruiken.

U bent altijd welkom bij een repetitie, zodat u zelf de muzikale en sociale sfeer kunt proeven. Er wordt  iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.45 uur gerepeteerd  in het gebouw van de Kerk Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Dr. Fabiusstraat 12 te Velp.

Kijk voor meer informatie op: https://velpsmiddagkoor.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen