Collegetour met de Nederlandse Klimaatgezant bij Van Hall Larenstein

Foto: VVA Larenstein

VELP – Op vrijdag 5 oktober is de Nederlandse Klimaatgezant Marcel Beukeboom te gast bij de Future Green Cities Collegetour op hogeschool Van Hall Larenstein in Velp.

Thema van dit evenement is Klimaatverandering en veiligheid. Marcel Beukeboom is het gezicht van het Nederlandse klimaatbeleid. Hij is overal waar over klimaat gesproken wordt, van internationale conferenties tot lokale bijeenkomsten. In Nederland probeert hij internationale afspraken aan nationale actie te verbinden. Jongeren hebben hierbij zijn speciale aandacht. Hoe kunnen zij effectief in actie komen?

De toekomstbestendige en duurzame stad en openbare ruimte worden in de toekomst ontworpen, beheerd én bewoond door studenten van nu. Reden genoeg voor brancheverenigingen Stadswerk en VHG om in het heden een ontmoeting te organiseren tussen studenten en professionals uit het werkveld. Deze Future Green City Collegetour trekt langs zeven hogescholen waaronder Van Hall Larenstein. Binnen de hogeschool houden veel studenten, docenten en lectoren zich bezig met het thema Klimaatverandering en veiligheid dat vrijdag centraal staat.

De Collegetour vindt plaats van 11.45 tot 12.45 uur op hogeschool Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26a in Velp.  Aanmelden voor het evenement is nog mogelijk.

Carrièredag

De Collegetour maakt onderdeel uit van de Carrièredag van Van Hall Larenstein met hetzelfde thema. Op deze dag, georganiseerd door de Vereniging van Afgestudeerden, kunnen studenten van Van Hall Larenstein zich oriënteren op hun toekomst bij activiteiten en stands van bedrijven en organisaties uit het werkveld.

Over Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.
Van Hall Larenstein verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl.

Carrièredag Van Hall Larenstein

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen