Verbinding Wilhelminaweg – Spoorstraat in beide richtingen afgesloten

Foto: Traverse Dieren

DIEREN – Van maandag 8 oktober tot en met 26 oktober 2018 wordt de rijbaan van de Spoorstraat ter hoogte van Fair Toys tot de aansluiting met de Vingerhoed opnieuw bestraat.

Omleidingsroutes

Gedurende 3 weken is de verbinding Wilhelminaweg – Spoorstraat, in beide richtingen afgesloten.

Van en naar Dieren-Zuid worden fietsers omgeleid via de Hoflaan /Harderwijkerweg of via het tunneltje Molenweg. Om de Spoorstraat zo goed mogelijk bereikbaar te houden komt, tijdens de uitvoeringsperiode, het éénrichtingsverkeer op de Spoorstraat voor autoverkeer tijdelijk te vervallen. Dieren Zuid blijft verder voor autoverkeer bereikbaar via de Zutphensestraatweg of Hogestraat.

Kabels en leidingen

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden ter hoogte van de Spoorstraat de laatste kabels en leidingen verwijderd en verlegd.

Werken aan de weg

Werken aan de weg kan niet zonder overlast. Er wordt zoveel mogelijk gedaan om de overlast te beperken. Iedereen wordt dringend verzocht zich aan de omleidingsroutes te houden en de snelheid te matigen. Dit is veiliger voor weggebruikers én wegwerkers. Het volgen van officiële omleidingsroutes draagt ook bij aan het voorkomen van overlast voor omwonenden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen