Judith Brouwer kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte Velp

Foto: Nieuwe Ruimte

VELP – Judith Brouwer uit Velp is kunstenaar van de maand in Nieuwe Ruimte. Tot en met 25 november is haar werk te zien.

Judith Brouwer haalt inspiratie voor haar schilderijen uit herinneringen, de dagelijkse omgeving en de natuur. Ze probeert zeeën en landschappen te ontleden en terug te brengen tot oorspronkelijke vormen en kleuren. Zo ontstaan fascinerende schilderijen: met passie, karakter en aandacht voor structuren. Thema’s zijn: ons milieu en hoe we omgaan met onszelf, afschuw over zwerfvuil en waarom een zee een wasmachine van het hoofd kan zijn.

De kunst van Judith Brouwer is buiten openingstijden ook te zien in de etalage van Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32 in Velp. Nieuwe Ruimte is open op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00. Entree gratis.

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden.

Kunstenaar van de maand: Judith Brouwer

Van 15 oktober tot en met 25 november. Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32 te Velp. Open op zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie ook op: www.nieuwe-ruimte.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen