Sinterklaas in Velp aangekomen

VELP – Zaterdag 24 november is de Sint in Velp aangekomen. Sinterklaas had in Velp de antieke brandweerauto van de vrijwillige brandweer van Velp weten te strikken.

Hij vertrok vanaf de Wilhelminastraat over de Hoofdstraat naar De Overtuin waar een grote menigte al stond te wachten. Hier werden de kinderen al vermaakt door heel veel aanwezige pieten. Drum & Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt liep voorop en natuurlijk stapte Sinterklaas uit op de Overtuin om de kinderen de hand te schudden.

Na vele handen geschud en heel veel pepernoten uitgedeeld te hebben ging Sinterklaas met zijn gevolg naar het kerkplein in de Emmastraat waar ook al vele kinderen zich hadden verzameld met hun (groot)ouders. Pietenband, de pepernoten uit Rheden zorgde voor vrolijke muziek en vermaak. Daarna vertrok men met zijn allen naar het Oranjeplein waar ook weer vele kinderen en (groot)ouders stonden te wachten. Hier werd Sinterklaas verwelkomd door wethouder Gea Hofstede van gemeente Rheden en was het nog lang gezellig. In Velp was het zeer druk!

In de middag konden kinderen allerlei spelletjes doen in het centrum van Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Dossier: Sinterklaas
gallery
130541
Daarna vertrok men met zijn allen naar het Oranjeplein
VELP – Zaterdag 24 november is de Sint in Velp aangekomen. Sinterklaas had in Velp
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/130541/sinterklaas-in-velp-aangekomen/
2018-11-25T21:32:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/25201711/Intocht-Sinterklaas-2018-Velp-4.jpg
De Peperoot, intocht, pietenband, rheden.nieuws.nl, Sinterklaas, Velp
Foto's, Nieuws