Huisdier van de week: Ontmoet Gringo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Gringo is een sociale hond, wat hij nodig heeft is een baas die duidelijk de leiding neemt. Hij is sterk en trekt hard aan de lijn, in huis is hij onbekend met andere honden en kan niet met katten samen wonen. Gringo is erg bang voor vuurwerk en wil dan het liefste hard wegrennen, hij is erg waaks. Dierentehuis Arnhem & omstreken plaatst Gringo niet bij kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Gringo.

Gringo

Diernummer: 24240

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/gringo/

Heeft u interesse? Geeft u Gringo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Gringo

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

article
131907
Gringo is een sociale hond
VELP – Gringo is een sociale hond, wat hij nodig heeft is een baas die duidelijk
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/131907/huisdier-van-de-week-ontmoet-gringo/
2018-12-16T12:54:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/12/16125142/gringo-24240-Dierentehuis-Arnhem-omstreken-1.jpg
dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Gringo, Hond, Huisdier van de Week, rheden.nieuws.nl
Column, Nieuws