Koor van Plezier geeft kerstoptreden in de Oude Jan

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Wie al helemaal in de kerstsfeer wil komen kan op vrijdagavond 21 december goed terecht in het sfeervolste kerkje van Velp en omstreken: de uit de twaalfde eeuw daterende Oude Jan.

Daar zal, evenals voorgaande jaren, het Koor van Plezier optreden met een afwisselend programma van Nederlandse, Duitse, Engelse en zelfs Zweedse kerstliederen. Het koor staat onder leiding van de dirigent Hans Scholing.

Naast het optreden van het koor zullen er ook enkele instrumentale en vocale solisten te beluisteren zijn en krijgen alle bezoekers ruim de kans bekende kerstliederen mee te zingen.

Het zal het eerste concert in de Oude Jan zijn waarbij de kerk beschikt over de onlangs aangeschafte vleugel. Deze zal worden bespeeld door de pianiste Henriëtta Currie.

Iedereen is welkom om na afloop samen met de koorleden en musici, onder het genot van een glas glühwein, nog wat na te genieten van de muziek.

De toegang is vrij. Wel zal er aan het slot een collecte worden gehouden ter dekking van de gemaakte kosten. Het optreden begint om 20.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen