Sportmarathon de Cirkel haalt maar liefst €1.400 op voot Team PA

Foto: Sport- en Healthclub de Cirkel

RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel haalde afgelopen zondag maar liefst €1.400,- op met de jaarlijkse sportmarathon. Het goede doel was dit jaar Team PA dat deelneemt aan de Alpe d’Huzes.

Het bedrag werd bijeengebracht door 88 deelnemers die één tot vier uur lang sportief bezig zijn geweest met uiteenlopende activiteiten zoals spinning, hardlopen, wandelen en andere groepslessen van de Cirkel. Alle activiteiten stonden onder leiding van professionele begeleiders.

Aanvoerder van Team PA, Martin de Vries:

“Het was een fantastisch mooie dag. Ons team voelt zich ‘geruggesteund’ door de vele deelnemers van vandaag. De sfeer was er een van saamhorigheid en verbondenheid. Super mooi om ook op een dag als deze te ervaren dat mensen in gezamenlijkheid tot veel mooie dingen in staat zijn. Dit sluit precies aan bij wat de missie is van alle deelnemers aan de Alpe d’HuZes. Samen er voor zorgen dat kanker niet langer meer een dodelijke ziekte is.  Wij willen de Cirkel enorm bedanken voor hun bijdrage en initiatief deze geweldige Sportmarathon voor Team PA te organiseren.”

Doneren

Mochten er nog mensen zijn die niet in de gelegenheid waren om aan te sluiten op de Sportmarathon en toch graag Team PA willen steunen door een gift kunnen dit doen via de website www.teampa.nl.

Opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto “Opgeven is geen optie”.

Meer weten over Sport- en Healthclub de Cirkel? https://www.decirkel.nl/

'
article
134009
Het bedrag werd bijeengebracht door 88 deelnemers
RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel haalde afgelopen zondag maar liefst €1.400,- op met
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/134009/sportmarathon-de-cirkel-haalt-maar-liefst-e1-400-op-voot-team-pa/
2019-01-28T20:41:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/28204036/Uitreiking-cheque-sportmarathon-2019-Sport-en-Healthclub-de-Cirkel.jpg
Alpe d’HuZes, KWF Kankerbestrijding, Opgeven is geen optie, rheden.nieuws.nl, Sport- en Healthclub de Cirkel, Sportief, Sportmarathon de Cirkel, Team PA, uniek
Nieuws, Sport