Autisme Belevings Circuit in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op donderdag 4 april komt het Autisme Belevings Circuit weer naar Dieren. Het circuit is voor mensen die iemand met autisme willen begrijpen de uitgelezen kans.

Via tien korte opdrachten brengt het ABC-circuit je in de gevoelswereld van autisme. De begeleiding is in handen van Tom van Duuren en Silke Polman van De Onderwijsspecialisten uit Arnhem.

Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in ’t Duynhuis. Na afloop is er een nabespreking tot 21.30 uur. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Aanmelden is daarom nodig.

Dat kan door te mailen naar [email protected]. Deelname kost € 5,00 p.p, voor echtparen € 7,50. Ken je iemand met Autisme en wil je eens heel even een stukje beleven wat autisme inhoudt? Meld je dan aan.

Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, voel nu zelf waar anderen enkel over schrijven! Elke opdracht in dit parcours probeert je een autistische ervaring te laten opdoen, steeds gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid.

Het ABC-circuit wordt in het kader van de Autismeweek (31 maart t/m 6 april) aangeboden door Auticafé Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen