Zeven carnavalswagens Velp in carnavalsoptocht Westervoort

WESTERVOOR/VELP – Afgelopen zondag 24 februari hield carnavalsvereniging De Dolbotters uit Westervoort haar jaarlijkse carnavalsoptocht. Er deden maar liefst 7 wagens/groepen vanuit Velp mee,.

Onder andere wagens van De Blaospiepkes en Velps Losloapend Wild Carnavals Vrienden. Ze doen natuurlijk ook mee in de optocht Velp.

Vanaf feestburcht Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat vertrok de optocht om 12:11 uur, met prachtige weersomstandigheden. Dit zorgde voor een grote opkomst van bezoekers en met recht want het was een zeer mooie en grote optocht.

Met meer dan 60 carnavalswagens en veel groepen is dit één van de grootste optochten van de regio. Prachtige wagens, fraaie uitgedorste carnavalisten, met vaak een mooi thema, of boodschap uitdragend. Ruim een uur kon men genieten van de lange stoet die langs kwam.  

Natuurlijk ontbrak de praalwagen van De Dolbotters met Prins Eric 1e en Prinses Cynthia, adjudant Sylvia en Page Naomi niet. Zij konden terug kijken op een zonnige, fraaie en zeer geslaagde optocht.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen