Week van Techniek & Wetenschap op Basisschool Rheder Enk

Foto: Basisschool Rheder Enk

RHEDEN – Voor alle leerlingen en ouders presenteert Basisschool Rheder Enk het project: Week van Techniek & Wetenschap van 18 t/m 22 maart 2019.

Elk jaar in maart maakt de Rheder Enk gedurende een week een themaproject voor én van haar leerlingen. Dit is elke keer weer een groot feest, zo is de school al eerder een week omgetoverd in een dansschool, heeft er een heuse circustent op het schoolplein gestaan en…. is de school het decor geweest van een romantische /spannende James Bond filmscène. Bij al deze thema’s hebben de leerlingen van basisschool Rheder Enk, de hoofdrol en zijn onze ouders het publiek.

Dit jaar is de school een laboratorium met levensechte professoren van Mad Science en worden de kinderen middels workshops en shows ondergedompeld in techniek en sluit de basisschool af met een echte NASA raketlancering op het schoolplein.

Alle leerlingen zijn een week lang een echte professor met behulp van een witte labjas en een vuurwerkbril. De professoren (in spé) van de Rheder Enk staan vanaf maandag 18 maart, samen met de 5 echte professoren, klaar om deze week de grootste ontdekkingen te doen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen