Workshop Requiem van Fauré voor Vrouwenkoren in het NPB gebouw in Velp

Foto: Panta Rhei Vocaal

VELP – Panta Rhei Vocaal geeft op zaterdag 6 april een workshop over het Requiem van Fauré voor Vrouwenkoor in het NPB gebouw aan de Dr. Fabiusstraat in Velp.

Panta Rhei Vocaal is een groep van 16 zangers die onder leiding van Frank Litjens zingt bij uitvaarten en herdenkingen, maar ook concerten en workshops geeft.

De workshop over het Requiem van Fauré vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in het NPB gebouw, Dr. Fabiusstraat 12 te Velp, en duurt van 10 tot 16 uur.

De workshop is bedoeld voor vrouwen met koorervaring. De muziek wordt van te voren digitaal aangeleverd zodat ieder zich thuis kan voorbereiden.

Om 15.30 uur is er een kleine presentatie, waar bezoekers kosteloos kunnen komen luisteren.

Kosten deelname bedragen €27,50 en men kan zich opgeven via de website www.pantarheivocaal.nl/agenda

Frank Litjens:

”Het Requiem van Fauré is een geliefd requiem. Fauré schreef het om zijn ouders te gedenken. Blijkbaar hield hij veel van hen want het is een liefdevol requiem geworden met mooie muziek. We gaan een hele dag werken aan delen uit dit fantastische stuk. Het accent ligt op het heerlijk samen zingen en ook op het stemtechnisch zo goed en mooi mogelijk realiseren van deze compositie. Voor mij is mijn doel bereikt wanneer we met elkaar, op een fijne geconcentreerde manier ons kunnen verbinden met de oorsprong van deze muziek. Dat is voor mij het hulde brengen van Fauré aan zijn ouders.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen