Noorderlicht Concert Dierens Harmonie Orkest

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zondagmiddag 7 april geeft het Dierens Harmonie Orkest (DHO) een concert met als titel ‘Noorderlicht Concert DHO’. Zoals deze titel al doet vermoeden kunt u tijdens dit concert prachtige muziek verwachten uit het hoge noorden.

Uiteraard zal ABBA deze middag niet ontbreken maar er is nog zoveel meer moois om te laten horen van de talentvolle componisten uit de Scandivische landen. Verrassend is ook het solo stuk voor viool gespeeld door Reinold Broersma, begeleid door het het Dierens Harmonie Orkest. Uiteraard ontbreekt het leerlingenorkest niet en ook dit orkest zal u verrassen met leuke en aansprekende nummers.

Primeur

Een primeur tijdens dit concert is het eerste officiële optreden van het opstaporkest van DHO. De voornamelijk jeugdige muzikanten uit dit orkest hebben slecht sinds enkele maanden muziekles. Ter voorbereiding op het leerlingenorkest spelen zij ook al gezamenlijk in het opstaporkest. U zult verbaasd staan over wat deze leerlingen, in deze korte tijd,  al ten gehore kunnen brengen. Het enthousiasme van deze jeugdige muzikanten is aanstekelijk en spat er van af!

Locatie: Theothorne (zalencentrum, zaal beneden), Callunaplein 77 Dieren

Aanvang concert: 15:00 uur, zaal open om 14:45 uur.

Toegang gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen